Am cumpărat o imprimantă laser second-hand Brother 2340DW de la Interlink

Imprimanta laser Brother 2340DW

Pot să încep prin a spune că este prima dată când aleg să cumpăr un produs second-hand de la un retailer de la noi din țară dar ideea este că nu am fost dezamăgit nici măcar o clipă și sper să rămână așa.

Am început lungul drum în căutarea unei noi soluții de printare după ce vechiul meu inkjet, tot de la Brother, și-a încetat activitatea care a dus-o cu mândrie la bun sfârșit. Am contribuit și eu puțin la acest final atunci când am încercat să îi fac o resuscitare dar mai rău am făcut. Foloseam un multifuncțional color Inkjet Brother DCP-J715W.

La un moment dat am încercat să îi curăț capul de printare, conductele care duceau cerneala de la rezervor până acolo dar și alte componente interne. După curățare, imprimarea a început să lase de dorit, au apărut dungi lipsă și tot așa. După toate astea am început să caut o imprimantă care să mă ajute.

Am avut de ales iar în listă s-au aflat și alte câteva modele multifuncționale de la Brother. Sunt fan Brother, imprimantele lor îmi par cele mai fiabile și nu mă refer doar la cele inkjet. Am căutat să cumpăr o imprimantă laser care nu are cip pe cartuș și cu toate că aveam nevoie și de scanner, am renunțat la el pentru un preț mult mai mic.

Imprimante laser Brother

În primă fază am fost hotărât să cumpăr multifuncționala Brother DCP-L2520DW. Costă undeva peste 600 de lei la Cel.ro iar specificațiile și părerile pe care le-am găsit m-au încântat. Prețurile consumabilelor sunt accesibile, poate fi folosită pe o conexiune wireless așa că adio cabluri întinse.

De ce am mers către un produs second-hand? Pai în primul rând a fost prețul muult mai mic și singurul dezavantaj imi era dat de lipsa scannerului. Modelul pe care l-am cumpărat poate fi folosit pe rețeaua wireless de acasă iar consumabilele au prețuri bunicele chiar dacă este un model puțin mai vechi. Să nui uit că are și funcție pentru duplex automat și o viteză de printare de 26ppm.

Am primit imprimanta la 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii cu tonnerul plin iar în pachet am avut și cablu de alimentare dar și cablul USB pe care îl pot folosi când am nevoie de el. Interlink are și un program intern de loialitate care întoarce un anumit procent din comandă direct în contul de utilizator sub formă de credit care poate fi folosit pentru comenzile viitoare.

Imprimanta laser monocrom Brother 2340DW este disponibilă la Interlink la un preț de aproximativ 220 de lei (eu am fost mai norocos și am cumpărat-o la un preț mult mai mic).

 

Lasă un comentariu